Prijava korisnika| Prvi put ste ovde? Registrujte se!|Pozovite nas: 0637766561
AKCIJA
 
O nama
Istorija preduzeća počinje juna 1995 godine zatim i prve prodavnice autodelova 21.05.1996 godine.
 
Posle kratkog vremena naše prodavnice su postale prepoznatljive po stručnom osoblju kojem je glavni cilj da udovolji zahtevima klijenta, obezbedi podrazimevanu pristupačnu cenu proizvoda, uz brzinu i stručnost u pružanju usluga, ali sigurno i možda i najviše po tome da smo jedna od  najsnabdevenijih radnji autodelova na tržištu  Srbije.   
 
Pomenutim sledom događaja i upornim i marljivim radom otvorena je nova prodavnica autodelova koja je počela sa radom 10.03.2010 godine.Iz godine u godinu otvara se jos po jedna prodavnica auto delova tako da ih trenutno ima 3 na nase veliko zadovoljstvo.
 
Ukoliko se desi da pored ogromnog asortimana robe koja je na stanju u našim radnjama nečega nema , traženi deo se kupcu obezbedjuje u roku od jednog dana, što je još jedan pokazatelj ozbiljnosti i odanosti svojim potrošačima koje nikako nećemo ostaviti bez svog auta duže nego što je potrebno mehaničaru da rasklopi i sklopi auto.
 
Ono što krasi prodavnicu auto delova je i nesvakidašnje veliki prodajni prostor (zapravo najveći u Srbiji) koji omogućava klijentima komfornije razgledanje asortimana (patosnica, presvlaka, radkapni...), kao i neometani razgovor sa vašim prodavcem.
 
Pored svega ovoga u prodavnici radi veliki broj radnika što Vam daje priliku da vrlo brzo završite ono zbog čega ste kod nas.
 
Dobro došli !
Novosti